0
0

Топпер Othello - Downa пуховий 180*200+5

-10% за реєстрацію
Акція
Відгуки:
(0)
  • Виробник: Othello
  • Артикул: svt-2000022311786
  • Наявність: Є в наявності
Виробник: Othello, Туреччина

Othello - це бренд преміум класу турецького виробника Maya. Світовий лідер у виробництві ковдр, подушок і наматрацників з різноманітними високоякісними наповнювачами: натуральний пух і перо, вовна, бамбук, мікроволокно, евкаліптове волокно і віскоеластік. Компанія Othello, створюючи продукцію, керується інтересами, вподобаннями, звичками і потребами свого покупця.

У наповненні пухового топпера Downa використовується добірний гусячий пух Class 1, завдяки чому спальне місце стає більш м'яким і комфортним. Це додатковий захист матраца і значне поліпшення умов сну, адже пух має хорошу гігроскопічність, добре утримує тепло і створює дихаючий ефект. Також пух прекрасно тримає форму, досить зносостійкий, легкий по вазі і, головне, надає комфортної м'якості.
Вся лінія пухових виробів Othello виконана з натуральної пухоутримуючої бавовни, щільна структура якої є бар'єром для пухових ворсинок та пилу. Про те, що топер не викликає алергію та безпечний для здоров'я свідчить маркування NOMITE – цей знак якості підтверджує гіпоалергенні та антикліщові властивості, що відповідає Європейському стандарту EN 13186.
При необхідності топпер легко і швидко знімається (надівається). Гумки з боків добре фіксують виріб до матраца, тому топпер під час сну не скочується і не утворює незручні складки. Завдяки йому, сон буде повноцінним, затишним і комфортним.

Розмір: 180*200+5 см (висота топера 5 см)
Наповнювач: 15% пух, 85% перо
Тканина: 100% пухоутримуюча бавовна
Вага наповнювача: 4212 г
Щільність наповнювача: 1170 г/м2

Упаковка: сумка-чохол з логотипом
Характеристики
Общие
Материал Хлопок
Модель Downa
Наполнитель Пух-перо
Розмір 180*200+5 см
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.